perjantai 3. heinäkuuta 2009

Opiskelijavalinnan tulokset 2009

Heräsin puoliltapäivin pitkän reissun jälkeen ja kävin netissä katsomassa opiskelijavalinnan tulokset ja kyllä, oman nimeni siellä näin. Ei voi olla totta. Ja paksu kirje oli odottamassa postiluukun alapuolella. Siellä kirjeessä olikin sitten kaikki tarvittava tieto, opiskelupaikan vastaanottamisesta, asunnon hakemisesta (Turun Ylioppilaskyläsäätiö TYS), opintotuen hakemisesta, pistemäärät ja pisterajat, perehdytysjakson aikataulu, Ylioppilaskunnan jäsenmaksujutut ja paljon muita tarkkoja ohjeita miten toimitaan. Ensimmäinen ja varmasti tärkein on opiskelupaikan vastaanottaminen. Siitä lähtee kaikki muu. Viiden vuoden opiskelu, here I come, vaikka en oikee pysty vieläkään ymmärtämään tai sisäistämään koko asiaa. Ei vaan pysty. Ehkä elokuun 25.8 kun perehdytysjakso alkaa niin alkaa jo tuntumaan joltain, pahaa oloa, jännitystä, heikotusta, päänsärkyä ja muuta mukavaa, tai sitten iloisia nipistyksiä vatsanpohjassa tai perhosia tai onnellisuuden tunnetta.. tai sitten ei mitään näistä, jos ei vieläkään pysty ymmärtämään sitä.. sen näkee sitten.

2 kommenttia:

  1. Suuret onnittelut! Kyllä nyt on aivan luvallista leijua korkealla maan yläpuolella :D Kiva kun löysin blogisi!

    (p.s. jos kiinnostaa tarinoida pääsykokeista, niin kurkkaa: http://www.paasykoe.com/2008/05/avaudu-psykoeblogille.html )

    VastaaPoista
  2. Mä löysin sun pääsykoeblogin vajaa vuos sitten, syksyllä viime vuonna, enkä tajunnu yhtään että sulla oli toinen blogi johon kirjottelet yliopisto-opiskelusta. Löysin sen vastikään ja nyt ku pääsin ite sisään niin voin tehdä samaa :) Odotan jo innolla ja pelonsekaisin tuntein..

    VastaaPoista