perjantai 20. marraskuuta 2009

Tenttituloksia ja harrastuksia

Joo, tentit meni täysin putkeen.. not. Markkinoinnista en päässy läpi, kovin paljosta se ei voinu jäädä kiinni, mut onneks meitä on muitakin, joten yksin ei tarvi pähkäillä uusintaa. Matikka on se suurin mörkö, mut ainaki välikokeesta tuli 20p./30p. ja 12 pistettä piti saada. Jiihaa, ja kansantaloudesta tuli 3. Aika hyvin siihen nähden et en käyny luennoilla enkä lukenukaan juurikaan, musta se oli aika turhaa kun samat asiat opin jo pääsykoetta varten.

Niin ja tänään löysin uuden harrastuksen: uinnin. Mulla on uimahalli kivenheiton päässä ja kohta neljä vuotta asustellu tässä enkä vieläkään oo uskaltanu sitä alottaa. No onhan siinä ollu taloudellinenkin aspekti. Melkein puolet lähti hinnasta opiskelijakortilla. Otin vähän iisimmin ekalla kertaa, 8 x 50m eli lyhyellä matikalla 400 metriä, urheilupuiston ympäri. Aika matka, mut kyl lähti voimat kans käsistä. Ihan poikki ollu siitä saakka, ihan tööt oikeestaa.

Huomenna olis tarkotus mennä kirjastoon lukemaan, lähinnä matikkaa ja tekemään ruotsin reklamaatiota. Enkun interpretationiinki pitäis hiukan lukea, mut jos kaikki menee hyvin ja in-class essaystä tulee muutama pojo, niin ei sillä käännösjutskalla sit niin suurta painoarvoa oo. Kunhan on läpi niin ei jää roikkuu, niinku toi markkinointi.. Mut ei oikeesti, ei toi markkinointi voi olla niin iso juttu, musta sillä ketä sen on arvostellu on ollu menkat. Ei oikeesti. Mut elämä on, ja ehkä mä oon ollu liian innoissani koko opiskelusta et vähän takapakkia niin osaan rauhottuu :) ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti