perjantai 8. tammikuuta 2010

Ihon uusi aikakausi

Niin, eli olen nyt päättänyt sijoittaa aikaa ja rahaa ihoni hoitoon ja siitä huolenpitoon. Kävin äsken Citymarketissa, koska se on kantakauppani ja Golden Girl teki postauksen blogissaan marketista ostettavista hyvistä tuotteista ja siitä sain inspiraation lähteä uudelle tutkimusmatkalle, vaikka toki resurssini ovat rajalliset, mutta olen läpeeni myöten kyllästynyt ihoni näppylöihin jotka eivät peity edes meikkivoiteilla. Siispä tässä on ostoslistallani olleet ja koriini tarttuneet tuotteet (elintarvikkeiden kanssa lasku teki n. 107 €).


  • Garnier CleanSensitive kasvovesi
  • Scholl jalkavoide syväkosteuttava
  • Pirkka Q10 silmänympärysvoide herkälle iholle
  • Lumene Arctic Aqua syväkosteuttava päivävoide
  • Lumene Arctic Aqua rauhoittava yövoide
  • Lumene BeautyBase meikinpohjustusvoide
Lisäksi aiemmin ostamani Lumene Arctic Aqua mineraalikuorinta sekä saamani
Lumene Arctic Aqua vartalovoide.

Huomenna alkaa varsinainen tilinpito uudesta elämäntavastani vaikka tänään jo saunan yhteydessä kokeilen joitain tuotteita. Odotan innolla ja mielenkiinnolla miten uusi suunta ottaa tuulta purjeisiin. Ei se paljon pahemmaksi voi enää mennä.

Koska en resurssien vähäisyyden vuoksi voinut laittaa kaikkea uusiksi niin aloitan nyt ihonhoidosta, puhdistuksesta (käytän vanhan ACO:n tuotteen ensin alta pois) ja voiteista ja sitte siirryn meikkeihin yms.

Jalkanikin saivat uutta voidetta. Jalkahoitaja sanoi Naantalin kylpylässä että koska minulla on huono verenkierto jaloissa, josta johtuu kylmät ja hikiset jalat, voisin käyttää kahta jalkavoidetta, antiperspiranttista aamuisin ja tavallista kosteuttavaa iltaisin. Hassua miten nukkumaan mennessä jalkani alkavatkin yhtäkkiä kuumottaa kuin patterit.

Aion seurata tuloksia ja kertoa tuntemuksiani ja kokemuksiani uudistuneesta ihonhoidostani.

3 kommenttia:

  1. Hei, mä ostin juuri eilen tuota samaa kasvovettä! Vaikutti ainakin ensi kokeilulla hyvältä :) Mäkin oon saanut kauheasti "inspiraatiota" ja kiinnostusta Ostolakossa-blogista ruveta kokeilemaan kaikenlaisia tuotteita, mihin en oo aikaisemmin juuri vilkaissutkaan..

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuota samaa Lumenen päivävoidetta ja olen siihen kyllä tosi tyytyväinen! Iho kuivuu talvella ihan mielettömästi ja tuo auttaa hyvin.

    VastaaPoista
  3. Täytyy myöntää vaikken ehkä ihan kehtaiskaan, mut toi on ensimmäinen Kasvovoide, jonka omistan. Siis ihan hirveetä mitä kaikkea sitä on nassuunsa tunkenu..

    Hyvä kuulla et se toimii muillakin niin ehkä rahat ei oo menny hukkaan :D

    VastaaPoista